Close
sales@fentestik.nl
pers@fentestik.nl info@fentestik.nl

Fentestik

Met het flexibele lidmaatschap van Fentestik krijg je maandelijks plasticvrije alternatieven toegestuurd die gemakkelijk het wegwerp-plastic in je huis vervangen.

Nee, je kan ten allen tijden je box aanpassen, pauzeren of stopzetten

In onze boxen zitten alleen maar hoogwaardige huishoudelijke producten. Wij hebben ze zorgvuldig uitgezocht, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan.

Bestellingen & abonnement

Wij rekenen bij onze standaard boxen geen verzendkosten. Als je zelf een box samenstelt kost de verzending €7,50. De bestelling wordt dat met een fietskoerier bezorgd.

Ja natuurlijk. Als je inlogt op je account kan je ervoor kiezen om je abonnement te pauzeren of te wijzigen.

Nee, er moet dus wel iemand thuis zijn om het in ontvangst te nemen.

Bestellingen die we voor 14:00 ontvangen sturen we dezelfde dag nog op. De dag daarna wordt het dan met een fietskoerier bij je thuis bezorgd!

Het abonnement is direct opzegbaar.

We geloven heel erg in het gemak. Stoppen met plastic gebruiken moet makkelijker worden. Wanneer je nu een keer de keuze maakt om te stoppen met plastic, willen wij het zo makkelijk mogelijk voor je maken om ook plasticvrij te blijven.

Plasticvrij

Plastic is een enorme bron van zwerfafval, het produceren ervan is erg schadelijk voor het milieu en het gebruik van plastic is in veel gevallen.

Ja dat heeft zin en nee dat is niet maar een klein beetje! We geloven bij Fentestik heel erg in de kracht van het Individu. Doordat jij stopt met het gebruik van plastic in huis bespaar je niet alleen heel veel plastic, maar geef je ook het goede voorbeeld voor anderen. Waardoor je misschien anderen inspireert.

We hanteren specifiek selectieproces voor de producten die we meenemen in onze service. De producten moeten plasticvrij zijn, ze zijn van kwalitatief hoge kwaliteit, ze zijn duurzaam en de overstap van het plastic product dat je gewend bent naar ons plasticvrije alternatief moet zonder moeite te doen zijn.

Ja, volgens ons wel! Het lijkt soms alsof er geen ontkomen is aan plastic, maar de alternatieven zijn er wel degelijk. Vanuit die gedachten zijn wij begonnen. We proberen de alternatieven onder de aandacht te brengen bij mensen thuis.